شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۵
کد مطلب : 86030
پروژه جديد امريكا در آستانه مذاكرات هسته‌اي

پازل جديد براي باز توليد فتنه

پازل جديد براي باز توليد فتنه

سران آمريكا كه در ۲۲ بهمن شكستي سنگين ر ا در برابر ملت ايران متحمل شده‌اند اكنون پروژه جديدي به نام بازتوليد فتنه ۸۸ با ابعاد جديد را در دستور كار قرار داده‌اند.
برهم زدن فضاي اجتماعي و وفاق ملي و سوق دادن كشورها از اولويت‌ها به مسائل حاشيه‌اي از جمله حربه هاي نظام سلطه است كه بيشتر در قالب جنگ نرم بويژه با تبليغات و فضاسازي رسانه‌اي صورت مي گيرد. اين رويكرد را بارها در عملكرد كشورهاي غربي بويژه آمريكا و انگليس در قبال ملت بزرگ ايران و نظام اسلامي شاهد بوده‌ايم.
آنچه اكنون غرب در قبال ايران در پيش گرفته است ايجاد شكاف در ساختار اجتماعي، سياسي و رسانه‌اي كشور و ايجاد مطالبات حاشيه‌اي در وراي مذاكرات هسته‌اي مي‌باشد. آنها برآنند تا از يك سو جامعه و دولت ايران را از حركت در مسير اقتصادي به حاشيه‌هاي سياسي سوق دهند تا از اصل حماسه اقتصادي به عنوان مولفه مقابله با تحريم‌ها دور گردند. آنها با اين رويكرد برآنند تا اثرات مثبت لغو تحريم‌ها را كاهش داده و عملا ايران را گرفتار چالشهاي اقتصادي نمايند. از جمله مولفه‌هاي مهم آنها در اين حوزه را بازتوليد فتنه ۸۸ با ادعاهاي حقوق بشري و حتي پيوند زدن آنها به مذاكرات هسته‌اي تشكيل مي‌دهد. ادعاهاي مطرح شده از سوي وزارت خارجه آمريكا مبني بر لزوم پايان حصر سران فتنه به عنوان يكي از موارد مطرح در باب تحريم‌ها را مي‌توان در اين چارچوب ارزيابي كرد. رويكرد آمريكا به اين مسئله نيز نه برگرفته از رويكردهاي حقوق بشري آمريكا بلكه در قالب فتنه انگيزي جديد در ايران است. آمريكايي ها چنان القا مي سازند كه روابط اقتصادي با آمريكا و رويكرد به اجراي خواسته‌هاي آنها برابر حل مشكلات اقتصادي است. آنها برآنند تا پروژه‌اي را كه اين روزها براي برهم زدن آرامش اوكراين اجرا مي‌كنند را در قبال ايران تكرار نمايند. يعني مطالبه غرب گرايي و اجراي مطالبات غرب براي رسيدن به منافع اقتصادي در كف خيابان‌ها كه نتيجه آن تكرار فضاي غبارآلود و فتنه انگيز ۸۸ مي باشد. نكته مهم آن است كه تن دادن به مداخلات آمريكا در امور داخلي كشورمان نه تنها موجب پايان اين مداخلات و خصومت‌هاي آمريكايي‌ها با ملت ايران و نظام اسلامي نخواهد شد بلكه گستاخي بيشتر آنان براي بيان مطالبات زياده خواهانه بيشتري را در پي دارد چنانكه آنها اكنون به جاي پذيرش حقوق هسته‌اي ملت ايران زياده خواهي‌هايي نظير نابودي آب سنگين اراك و فردو به عنوان سند افتخارات هسته‌اي ملت ايران و حتي نابودي توان دفاعي ملت ايران را مطرح مي‌سازند. هر گام به عقب برداشتن برابر با پيش روي بيشتر غرب مي‌باشد.
مقامات امريكايي بار ديگر با اقدامي مداخله‌جويانه در حالي خواستار آزادي و رفع حصر برخي سران فتنه شدند كه به عقيده بسياري از كارشناسان باز توليد فتنه سناريوي جديد آنها در قبال جمهوري اسلامي ايران است.
رفتارهاي خصمانه مقامات امريكايي عليه ملت ايران در حالي همچنان ادامه دارد كه در چينش يك سناريوي جديد ديگر وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای بار دیگر با اظهارات مداخله‌جویانه‌ای در امور داخلی ایران خواستار آزادی سران فتنه از حبس خانگی شد.
ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه مدعی شد که حبس سران فتنه (میرحسین موسوی و مهدی کروبی) خلاف قانون است. وی افزود: ما در محکوم کردن ادامه حبس این افراد به جامعه بین‌المللی ملحق شده خواستار آزادی فوری آنان هستیم.
درخواست سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در شرایطی مطرح شده است که اخیراً در داخل نیز برخی عناصر معلوم‌الحال خواستار آزادی سران فتنه شدند. سران فتنه داخلی با عدم پذیرش رای قانون و رای ملت، خیانت، جنایت و ناامنی‌های فتنه ۸۸ و افساد فی‌الارض را مرتکب شدند و با رای شورای عالی امنیت ملی برای آنها محدودیت‌های خانگی پدید آمد. پیش از این هم «وندی شرمن»، معاون وزیر خارجه آمریکا در نشستی که در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا برگزار شده بود، آزادی این افراد و دیگر «زندانیان عقیدتی» در ایران را خواستار شده بود. کاخ سفید اعلام کرده است که بحث حقوق بشر علاوه بر موضوع هسته‌ای و پیشرفت موشکی از جمله موضوعاتی است که ایران باید نسبت به آن پاسخگو باشد. لازم به ذكر است در جریان انتخابات سال ۸۸ ، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه وقت آمریکا رسما از آشوب‌‌های داخلی و سران آنها حمایت کرده و از اختصاص بودجه برای حمایت از آنها توسط دولت آمریکا خبر داد.
در همان دوران، روزنامه آمریکایی "وال‌استریت ژورنال" با ارائه پیشنهادی به اوباما خواست تا از موج بوجود آمده در ایران نهایت استفاده را ببرد. این روزنامه ۵ پیشنهاد را برای براندازی نرم در ایران مطرح کرد. یکی از پیشنهادات اصلی این روزنامه، کمک مالی به برخی اصلاح‌طلبان تندرو و برقراری ارتباط مستقیم بین اوباما و موسوی بود.
از سوی دیگر، وزیر خارجه وقت آمریکا در سال ۸۸ همچنین از مسئولان شبکه اجتماعی فیس‌بوک نیز خواست که تغییرات جدید در این شبکه را به‌خاطر انتخابات ایران به تاخیر بیندازند تا تعدادی از کاربران بتوانند از این شبکه در جهت حمایت از فتنه‌گران داخلی استفاده کنند.
بطوريكه سنای امریكا طرحی را تصویب كرد كه به موجب آن ۵۵ میلیون دلاری برای مقابله با سانسور اینترنت و گسترش فضای اطلاع‌رسانی در ایران هزینه شود. در این قانون كه نام آن را «قربانیان سانسوردر ایران
بسياري از كارشناسان معتقدند در آستانه مذاكرات جامع هسته‌اي ايران و ۱+۵ امريكا به دنبال پروژه‌هاي جديد عليه ملت ايران است بتواند امتيازات بيشتري را از كشورمان در مذاكرات بگيرد.
در همين چارچوب وزیر اسبق کشور با بیان اینکه بیانیه مداخله‌جویانه وزارت امور خارجه آمریکا بار دیگر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا را نشان داد، گفت: پیگیری موضوع رفع حصر از سوی برخی جریانات در داخل، نشان‌دهنده همراهی آنها با آمریکاست. صادق محصولی وزیر اسبق کشور در گفت‌وگو با فارس، درباره بیانیه مداخله‌جویانه وزارت خارجه آمریکا درباره حصر سران فتنه اظهار داشت: بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص رفع حصر سران فتنه نشان‌دهنده خوی استکباری آمریکا و دخالت آنها در امور دیگر کشورهاست. وي تأکید کرد: بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا بار دیگر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا را نشان داد و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند این قضیه بیش از پیش مشخص شد.
همچنين مهدی فضائلی کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با فارس، درباره بیانیه مداخله‌جویانه وزارت خارجه آمریکا درباره حصر سران فتنه اظهار داشت: بیانیه وزارت خارجه آمریکا در رابطه با رفع حصر سران داخلی فتنه دخالت آشکار در مسائل داخلی کشورمان محسوب می‌شود.فضائلی با بیان اینکه انتظار داریم وزارت خارجه کشورمان واکنش صریح و قاطعی در قبال این موضع‌گیری آمریکا داشته باشد خاطرنشان کرد: بیانیه وزارت خارجه آمریکا در واقع یک سند و کد دیگری درباره ارتباط جریان فتنه ۸۸ با آمریکا است. از سوي ديگر رامین شمسایی عضو شورای تبیین مواضع دانشجویی کشور در گفت‌وگو با فارس گفت: این ماجرا که وزارت امور خارجه آمریکا درخواست آزادی سران فتنه را می‌کند به لحاظ حقوق بین‌الملل جرم است و این موضوع دخالت صریح و آشکار آمریکا در امور داخلی ایران است. وی در خاتمه با اشاره به اینکه فتنه‌گران اصل جمهوریت نظام را زیر سوال بردند، تصریح کرد: فتنه ۸۸ یک فتنه آمریکایی و از پیش طراحی شده بود، آمریکا به دلیل اینکه در سال ۸۸ ناکام ماند می‌خواهد با آزادی سران فتنه آن جریان را ادامه دهد. از سوي ديگر محمدکاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با فارس، در واکنش به بیانیه مداخله‌جویانه اخیر وزارت خارجه آمریکا مبنی بر لزوم آزادی سران فتنه اظهار کرد: یکی از واقعیت‌های تلخ فتنه سال ۸۸ این بود که فتنه توسط کسانی به وجود آمد که سر در آخور سرویس‌های امنیتی و جاسوسی دشمن داشتند.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه از نظر غربی‌ها فتنه هنوز پایان نیافته و ادامه دارد، گفت: ‌دشمن در حال بازتولید فتنه ۸۸ است و این موضوع را از طریق رفع حصر سران فتنه دنبال می‌کند و متأسفانه عده‌ای هم در داخل در خط آمریکا همین سیاست را دنبال می‌کنند و‌ به نظرم این یک آرزو و سرابی دست‌نیافتنی برای آنهاست.
در همين حال علاء‌الدین بروجردی در گفت‌وگو با خانه ملت، در واکنش به بیانیه مداخله‌جویانه وزارت امور خارجه آمریکا برای آزادی سران فتنه، گفت:‌ قطعا آمریکایی‌ها حق هیچگونه دخالتی در امور داخلی ایران را ندارد.نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، با محکوم خواندن بیانیه مداخله‌جویانه وزارت خارجه و مقامات آمریکایی برای آزادی سران فتنه، افزود‌: مسئله حبس سران فتنه یک موضوع داخلی است و دخالت آمریکا درباره سرنوشت این افراد در جامعه وجهه خوبی ندارد و قطعا جمهوری اسلامی ایران اجازه دخالت را به آمریکا نمی‌دهد. رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با اشاره به شرایط و آینده سران فتنه، تصریح کرد: درباره آینده سران فتنه بر‌اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران تصمیم‌گیری می‌شود.

https://siasatrooz.ir/vdcgzz97.ak93w4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

کاسببان تحریم وفتنه سازان بی شرف وبی دین حیا کنید بر ...
دیپلماتهای ایرانی اگربخواهند.امریکا وغرب را ناکام کنندباید مذاکره رابتعویق بیاندازند.ااصلا دیگرمذاکره فایده ای نخواهد داشت