يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۰
کد مطلب : 88642
همزمان با اوج‌گيري اعتراض‌هاي فرگوسن فاش شد

پليس آمريكا سالانه۴۰۰ نفر را به كام مرگ‌ مي‌برد

واشنگتن بلاگز: پليس امريكا خطرناك‌تر از تروريسم است
پليس آمريكا سالانه۴۰۰ نفر را به كام مرگ‌ مي‌برد

آمريكا در حالي ادعاي دموكراسي و حقوق بشر سر مي‌دهد كه به اعتراف محافل رسانه‌اي اين كشور، پليس آمريكا نه تنها حافظ جان مردم نمي‌باشد بلكه از تروريسم نيز خطرناك تر است.
در طول روزهاي اخير منطقه فرگوسن آمريکا شاهد اعتراض‌هاي گسترده مردمي و البته سرکوب گري پليس بوده است. بحران زماني آغاز شد که يک جوان سياه‌پوست به دست پليس سفيد به قتل رسيد در حالي که اين جوان هيچ مقاومتي در برابر پليس نداشته و به گفته شاهدان وي قرباني‌نژادپرستي پليس آمريکا شده است.
براساس آمار و گزارش‌هاي منتشره به رغم ادعاهاي دموکراتيک سران آمريکا همچنان نقض سيستماتيک حقوق سياه‌پوستان ادامه دارد به گونه‌اي که آنان همچنان از بسياري حقوق اجتماعي محروم هستند گزارش‌ها نشان مي‌دهد دو سوم زنداني‌هاي آمريکا را سياه‌پوستان تشکيل مي‌دهند در حالي که اکثريت آن‌ها هرگز جرمشان اثبات نشده است (آمريکا ۵/۲ ميليون زنداني دارد) خروج از وضعيت تبعيض و توجه به حقوق شهروندي آنان از خواسته‌هاي سياه‌پوستان آمريکا بوده و هست و آنها از هر فرصتي براي بيان حقوق خود استفاده مي‌کنند که مسئله فرگوسن از آن جمله است.
نكته ديگر نگاه کلان مردم آمريکا به شرايط کشورشان است جنبش وال‌استريت نشان داد که آمريکايي‌ها ديگر پذيرنده نظام سرمايه‌داري حاکم بر کشورشان نمي‌باشند و تغيير در اين روند را مطالبه مي‌کنند هر چند که سران آمريکا با سانسورهاي خبري سعي دارند پايان جنبش وال‌استريت را اعلام دارند اما مردم آمريکا همچنان به بهانه‌هاي مختلف اعتراض‌هاي خود را اعلام مي‌دارند به گونه‌اي تحولات اخير را نيز مي‌توان ادامه اين روند دانست. در اين ميان يك اصل اساسي در آمريكا مشهود است و آن اينكه مردم اين كشور، نه تنها پليس را حامي خود نمي‌دانند بلكه به گفته بسياري از رسانه‌هاي محلي و غيردولتي، خطر آن را از تروريسم بيشتر مي‌دانند. 
اين روزها در حالي شهرهاي مختلف آمريكا صحنه تظاهرات عليه تبعيض و نژادپرستي سيستماتيك ساختار سياسي و قضايي آمريكا است كه گزارش‌ها نشانگر كشته شدن سالانه ۴۰۰ نفر به دست پليس اين كشور است.
بر‌اساس گزارش‌هاي ارسال‌شده به پليس فدرال آمريکا سالانه ۴۰۰ نفر در اين کشور به دست نيروهاي پليس کشته مي‌شوند. به گزارش روزنامه آمريکايي «يو‌اس‌اي‌تودي» بررسي صورت گرفته آماري که براي پليس فدرال آمريکا نيز ارسال شده است حکايت از اين دارند که سالانه ۴۰۰ نفر از اهالي آمريکا به دست پليس به قتل رسيده و بيشتر اين افراد از اقليت‌هاي اين کشور هستند.
گزارش‌هاي اف‌بي‌اي نيز حکايت از اين مهم دارند که ۱۸درصد آفريقايي - آمريکايي‌هاي کشته شده طي ۷ سال گذشته زير ۲۱ سال سن داشته‌اند. رسانه‌هاي محلي آمريكا تاكيد دارند آمارها بسيار بيشتر از اين ارقام است و اين سانسور خبري است كه اين آمارها را كمتر از ميزان حقيقتي نشان مي‌دهد. رفتارهاي پليس آمريكا چنان است كه مردم و محافل رسانه‌اي آمريكا، پليس كشورشان را خطرناك‌تر از تروريسم عنوان مي‌كنند. يک پايگاه خبري آمريکايي طي گزارشي مي‌نويسد: خطر به قتل رسيدن در آمريکا ۹ برابر بيشتر از کشته شدن بابت اعمال تروريستي است.
پايگاه خبري «واشنگتن بلاگز»، طي گزارشي مي‌نويسد: بر اساس بررسي‌هاي يک آژانس آمريکايي فعال در امور سلامتي و بهداشتي ۱۵ عامل در اين کشور باعث به قتل رسيدن افراد مي‌شود که نشان مي‌دهد بهانه‌هاي دولت آمريکا در تهديد نشان دادن اعمال خرابکارانه در اين کشور دور از واقعيت‌هاي موجود است. احتمال کشته شدن در آمريکا به دست نيروهاي پليس ۹ برابر بيش از کشته شدن در اعمال تروريستي و خرابکارانه است.
نكته قابل‌توجه در سياست‌هاي سركوب‌گرايانه پليس آمريكا را بهانه‌تراشي تشكيل مي‌دهد بگونه‌اي كه آنها قربانيان خشونت‌هايشان را به دزدي و اعمال غير قانوني متهم مي‌كنند چنانكه بعد از يک هفته از ناآرامي‌هاي شهر «فرگوسن» در اعتراض به قتل يک نوجوان سياه‌پوست به دست پليس آمريکا، رئيس پليس فرگوسن براي توجيه رفتار مأمور پليس اين شهر، به اين نوجوان آمريکايي وصله سرقت چسباند. پليس آمريکا در ادامه تنش‌هاي ايجاد شده درپي قتل يک نوجوان سياه‌پوست بار ديگر با دويست نفر از معترضان در شهر فرگوسن درگير شد.
نيروهاي پليس و نزديک به صدها معترض در منطقه سنت لوييس شهر فرگوسن با يکديگر درگير شدند. صدها نفر از مردم در خيابان فرگوسن تجمع کردند. تعدادي از مردم حاضر در اين صحنه به سوي نيروهاي پليس سنگ پرتاب کردند و از سوي ديگر پليس نيز از گاز اشک‌آور استفاده کرد. معترضان به قتل نوجوان سياه‌پوست آمريکايي به دست افسر پليس اعلام کردند تظاهرات متوقف نمي‌شود و هرج و مرج‌هاي شکل گرفته در «فرگوسن» تازه اول کار است و ادامه خواهد داشت.
روزنامه آمريکايي «ديلي‌بيست» آورده است، خيابان‌هاي حومه «ميسوري» با بطري‌هاي گاز اشک‌آور و گلوله‌هاي پلاستيکي پوشانده شده است. چنانكه مردم آمريكا همواره صهيونيست‌ها را عامل بحران‌هاي كشورشان مي‌دانند و قطع نفوذ لابي صهيونيستي را زمينه‌ساز ثبات كشورشان مي‌دانند، پايگاه خبري وترنزتودي در گزارشي تحليلي افشا کرد که «مؤسسه امور امنيت ملي يهوديان» از طريق برنامه‌هاي آموزشي و مشاوره‌اي خود و با همکاري مقامات اسرائيل نقش عمده‌اي در تغيير رويکرد پليس آمريکا و اتخاذ رويکردهاي امنيتي شديد داشته است. 

https://siasatrooz.ir/vdchi-n6.23n6kdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی