پنجشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۳
کد مطلب : 100937
نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان اعلام کرد:

شرکت عمران؛ مقصر کندی ساخت‌و‌ساز مسکن مهر پردیس

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان با بیان اینکه مشخص نیست شرکت عمران ۳۰ میلیون تومان از هر متقاضی مسکن مهر را که دریافت کرد در کجا هزینه می‌کند، گفت: متأسفانه از پول متقاضیان حدود ۸۱۳ میلیارد تومان در ساخت تونل هزینه شد.
ایرج رهبر در گفت و گو با فارس در پاسخ به این سوال که مدیرعامل پردیس تهدید کرده است اگر انبوه‌سازان در ساخت مسکن مهر همچنان کُند باشند قرارداد آنها را لغو می‌کنیم، گفت: سوال این است که آیا شرکت عمران پردیس اعلام نکرد اشکال کار از خودشان است و یا اینکه آیا سایر سایت‌های مسکن مهر با سرعت در حال فعالیت کردن هستند؟
وی افزود: پیرو این مطالب حدود ۲۰ روز پیش جلسه‌ای در پردیس و با حضور مهرآبادی معاون وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر و طاهرخانی مدیرعامل جدید شرکت عمران شهرهای جدید که آن روزها هنوز این سمت را نداشت برگزار و صورت‌جلسه‌ای تنظیم شد که تمام مسئولان متقاعد شدند اشکال از شرکت عمران پردیس است.
نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان افزود:‌ این صورت‌جلسه در چند بند تنظیم و به امضای همه حاضران در این جلسه رسید و تمام تعیین‌تکلیف‌ها برای همه مشخص شد که ۴ بند از این صورت‌جلسه مربوط به شرکت عمران پردیس بود.
رهبر گفت: در این صورت‌جلسه تأکید شده بود که باید صورت وضعیت‌ها در طول یک هفته پرداخت و تعیین تکلیف مسائل فنی آماده‌سازی از لحاظ اجرایی که یک سال و نیم بر روی آن تأکید داشتیم نهایی شود. وی ادامه داد:‌ در این صورت‌جلسه تأکید شد که این موارد در طول یک هفته تعیین تکلیف شود اما از این جلسه و این صورت‌جلسه ۲۰ روز می‌گذرد و هنوز خبری از این تعیین تکلیف نیست.
نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان خاطرنشان کرد: این عدم تعیین تکلیف را با گذشت ۲۰ روز قبل از اینکه طاهرخانی به سمت مدیرعاملی شرکت عمران پردیس برسد به اطلاع او رساندم و متأسفانه هنوز هیچ خبری از این صورتجلسه نیست.
رهبر در پاسخ به این سوال که این اظهارات شما می‌خواهد این را ثابت کند که مقصر تأخیر و کُندی ساخت مسکن مهر شرکت عمران پردیس است، گفت:مقصر ۹۰ درصد این تأخیرها شرکت عمران پردیس و ۱۰ درصد هم می‌تواند متوجه انبوه‌سازان باشد. چراکه وقتی پول لازم را در زمان مقرر دریافت نکنند و مشکلات فنی نیز در پروژه وجود داشته باشد باعث تأخیر در ساخت‌وساز می‌شود. وی در پاسخ به این سوال که این ۱۰ هزار واحد مسکن مهر که توسط انجمن انبوه‌سازان در حال ساخت است در چه وضعیتی قرار دارد، اظهار داشت: در حال حاضر ۶۵۰ واحد از این ۱۰ هزار واحد را تحویل دادیم اما هنوز تأسیسات آب و فاضلاب آنها کامل نشده است و امیدواریم تحویل واحدها به‌گونه‌ای باشد که متقاضی بتواند در آن واحدها ساکن شود.
نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان خاطرنشان کرد: متوسط پیشرفت فیزیکی این ۱۰ هزار واحد مسکونی ۷۰ درصد و برخی واحدهای مسکونی حتی به ۹۷ درصد هم رسیده است.
رهبر تأکید کرد: چرا باید فشار بیش از حد به انبوه‌سازان آورده شود که تمام واحدهای مسکونی همزمان و یکنواخت پیشرفت کنند، در حالی که باید پرسید همان شرکت کوزو که در فاز ۱۱ حدود ۳۵ هزار واحد مسکونی در حال احداث دارد، آیا تمام واحدهایش همزمان در حال فعالیت هستند، پس مدیریت ایجاب نمی‌کند که همه واحدهای مسکونی یکجا فعالیت کنند.
وی افزود: ساخت این ۱۰ هزار واحد مسکونی از سوی انجمن انبوه‌سازان مدیریت شده و به ۱۶ شرکت ساختمانی داده شده است هر کدام از این شرکت‌ها بسته به توان خود ساخت تعدادی از واحدهای مسکونی را برعهده گرفته‌اند.
نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان اظهار داشت: خوشبختانه این شرکت‌ها هر کدام به سهم خود مشغول کار هستند و برخلاف شرکت کوزو که یکجا در حال ساخت ۳۵ هزار واحد مسکونی است و در همه سایت‌ها نیز مشغول به کار نیست انبوه‌سازان در تمام سایت‌های مربوط به خود مشغول هستند.
رهبر ادامه داد: به شرکت عمران پردیس اعلام کرده‌ایم که ما هم قبول داریم که از متقاضیان نباید تقاضای پول کنید، اما واقعیت این است متقاضیان مسکن مهر یک وام ۴۰ میلیون تومانی و یک واریز و آورده ۴۳ تا ۴۶ میلیون تومانی دارند، بنابراین جمع این مبلغ به ۸۵ تومان می‌رسد.
وی افزود: تذکر ما به شرکت عمران پردیس این بوده است که از این مبلغ ۸۵ میلیون تومان ۵۷ میلیون تومان به سازندگان پرداخت می‌شود پس این مبلغ ۲۸ تا ۳۰ میلیون تومان در کجا هزینه می‌شود و چرا خبری از آن نیست.
نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان تصریح کرد: حال فرض کنیم ۵ تا ۶ میلیون تومان هم در نظام مهندسی و سایر موارد هزینه می‌شود، اما باید سایر مبالغ در ساخت مصرف شود تا این واحدهای مسکن مهر هرچه سریع‌تر به ثمر برسد.
رهبر اضافه کرد: متأسفانه از پول متقاضیان مبلغی حدود ۸۱۳ میلیارد تومان در ساخت تونل هزینه شد که ۱۵۰ میلیارد تومان آن سهم فاز ۵ و ۹ شهر جدید پردیس بود این مبالغ باید بازگردد.
وی ادامه داد: اما مسئله مهم این است که از ۸۷ میلیون تومان که مبلغ ۵۷ میلیون تومان به انبوه‌سازان و سازندگان داده می‌شود مابقی این پول‌های متقاضیان کجا هزینه شود.
نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان تأکید کرد: متقاضیان مسکن مهر به هیچ وجه مقصر نیستند، چراکه وقتی زمین واحدهای مسکن مهر ۹۹ ساله و مالکیت آن در اختیار دولت است، چرا باید هزینه آماده‌سازی از متقاضیان دریافت شود.
رهبر افزود: با پول متقاضیان مسکن مهر این واحدها ارزش افزوده پیدا کرده‌اند، حال سوال این است که آیا در سطح شهر دولت از مردم بابت آسفالت و محوطه‌سازی پول دریافت می‌کند؟
وی تأکید کرد: تأخیر در ساخت‌وساز پروژه مسکن مهر مثل سایر پروژه‌ها که اگر در اتمام آن تأخیر رخ دهد سازنده‌ها سود می‌کنند، نیست، چراکه این واحدهای مسکن مهر در مالکیت سازنده‌ها نیستند که با تأخیر در پروژه نیز سود کنند. نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان افزود: پس هرچه پروژه مسکن مهر طولانی شود به ضرر سازندگان خواهد بود، شرکت عمران پردیس باید مدیریت کند پول سازنده‌ها را به‌موقع پرداخت و آورده متقاضیان را در جای خودش هزینه کند، نه‌ اینکه این پول در نقاط دیگر صرف شود.

https://siasatrooz.ir/vdchxvnzq23nvwd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی