شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۵
کد مطلب : 106743
وقتی رویکرد دموکرات‌ها و جمهوری خواهان دشمنی با ایران است

رویا پردازی از نتایج انتخابات آمریکا

رویا پردازی از نتایج انتخابات آمریکا

برخی همچنان از نتایج انتخابات پارلمانی در آمریکا رویا پردازی می‌کنند در حالی که نتیجه آن هیچ تأثیر بر تغییر سیاست‌های آمریکا علیه ایران ندارد.
در حالی دموکرات‌ها در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا پیروز شدند که باید پذیرفت مقامات آمریکایی چه از جناح جمهوری خواه باشند و چه از جناح دموکرات هردو مقابله و دشمنی با ملت ایران را در پیش گرفته‌اند و حذف جمهوری اسلامی از عرصه منطقه و بین الملل تلاش هر دو جناح آمریکا است؛ البته شاید در برخی موارد تکنیک و رویکرد رفتاری آنها با یکدیگر متفاوت باشد
رأی‌گیری در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا به پایان رسید و بر اساس نتایج اعلام شده، دموکرات‌ها توانستند بعد از هشت سال کنترل مجلس نمایندگان را بار دیگر به دست آورند.
بر اساس این گزارش جمهوری‌خواهان نیز توانسته‌اند در انتخابات میان‌دوره‌ای اکثریت خود در مجلس سنا را افزایش دهند. شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی پیش‌بینی کرده است که دموکرات‌ها ۲۲۹ کرسی مجلس نمایندگان را در اختیار خواهند گرفت و جمهوری‌خواهان به ۲۰۶ کرسی دست خواهند یافت. این برای نخستین بار در هشت سال اخیر است که دموکرات‌ها اکثریت کرسی‌های مجلس نمایندگان را در دست می‌گیرند.
تمامی ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان آمریکا که برای دوره‌ای دوساله انتخاب می‌شوند به‌رأی گذاشته شد. مجلس سنا نیز ۱۰۰ کرسی دارد و رأی‌گیری برای انتخاب یک‌سوم کرسی‌های مجلس سنا (۳۵ نفر) برگزار شد.
جمهوری‌خواهان توانسته‌اند ۵۱ کرسی به‌دست آورند و در مقابل دموکرات‌ها موفق به کسب ۴۲ کرسی در سنا شده‌اند.
در میان تازه انتخاب شدگان دو زن مسلمان پیروز شده‌اند. الهان عمر، نامزد مسلمان سومالیایی تبار، در ایالت مینه‌سوتا و رشیده طلیب، نامزد فلسطینی‌تبار در ایالت میشیگان موفق شدند به عنوان نمایندگان دو حوزه انتخاباتی وارد مجلس نمایندگان شوند. همچنین، یک زن آمریکایی ایرانی تبار به نام شیرین قربانی نیز به عضویت مجلس نمایندگان ایالت فلوریدا انتخاب شده است.
پیروزی دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا در حالی رقم خورده که برخی فکر می‌کنند که با این پیروزی شاید رویکرد تقابلی آمریکا در برابر ایران تغییر و حتی به بازگشت آمریکا در برجام امیدوار بود، نباید فراموش کرد مقابله با ایران بخشی از سیاست دو حزبی آمریکا است و هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه سیاست یکسانی در مقابل آن دارند. این دموکرات‌ها در دوران ریاست جمهوری اوباما و در جریان تمدید قانون آیسا، وضع محدودیت‌های صدور ویزا علیه کسانی که به ایران سفرمی‌کنند واعمال فشار بر شرکت‌ها و بانک‌های اروپایی برای عدم تعامل اقتصادی با ایران ماهیت خود را نشان داده‌اند. برخی از مهم‌ترین تحریم‌های آمریکا همچون تحریم فروش نفت ایران و تحریم بانک مرکزی در قالب مصوبات لایحه دفاعی آمریکا و مستقیماً از سوی کنگره تصویب شده‌اند که البته همراه با چراغ سبز دولت اوباما بود. شاید همین مسئله ضرورت نگاه واقع بینانه سیاستمداران و هدایت کنندگان سیاست خارجی کشور به تحولات فوق را بیشتر می‌کند.
هنوز یادمان نرفته در جریان تصویب برجام در سال ۲۰۱۵ میلادی، سناتورهایی مانند بن کاردین، باب منندز و چاک شومررای به عدم تصویب توافق هسته ای داده و با جمهوری خواهان در مسیر تقابل با برجام همراه شدند.
از سویی، ترامپ نشان داده است که در قبال دشمنی با ملت ایران حاضر است از همه ظرفیت‌های موجود در آمریکا، از جمله اختیارات ویژه رئیس جمهور، استفاده کند. در چنین شرایطی حتی دل بستن برخی‌ها که به خیال خود فکر می‌کنند با پیروزی دموکرت‌ها می‌توان تغییرات داخلی آمریکا برای بازگشت این دولت به برجام، امیدوار بود این هم یک خطای راهبردی محسوب می‌شود که آن برخی نیز باید از آن پرهیز کنند.

https://siasatrooz.ir/vdci5qazpt1auy2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

نوذر دبیران
اشغال سفارت آمریکا تحت عنوان لانه جاسوسی وگروگان گیری 52 دیپلمات امریکایی از نظر حقوق بین الملل و مصونیت سفار ت خانه ها کار درستی نبود، عوامل نفوذی آمریکا و حزب توده در آن دخالت داشتنذ ودولت و ملت ایران خسارات سنگین وجبران ناپذیری برای آن تا به حال متحمل شده اند.