يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۳
کد مطلب : 110513
نگاهی به حمله رژیم صهیونیستی به اهدافی در سوریه و عراق با ادعای مقابله با منافع جمهوری اسلامی

آتش اقتدار منطقه‌ای ایران بر لاف‌های پوشالی اسرائیل

آتش اقتدار منطقه‌ای ایران بر لاف‌های پوشالی اسرائیل

این روزها ، برخی از خبرها حکایت از حملات رژیم صهیونیستی به سوریه و عراق با محوریت حمله به مواضع و اهداف ایران دارد . حملاتی که با ادعاهای غلوآمیز«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه این رژیم در هر کشوری، از جمله عراق که ایران در آن علیه اسرائیل پایگاه ایجاد کند عملیات انجام خواهد داد.
وی همچنین مدعی شده است که ایران در حال ایجاد پایگاه‌هایی در عراق، یمن، سوریه و لبنان علیه اسرائیل است و حملات این کشور پاسخ به اقدامات است که ایران در این کشورها انجام می دهد .از سوی دیگر سخنگوی ارتش اسرائیل نیز گفته است که هواپیما‌های اسرائیلی نیرو‌های ایرانی را در نزدیکی دمشق که قصد داشتند پهپاد‌های قاتل را برای حمله به اهدافی در اسرائیل اعزام کنند، آماج قرار داده اند.این اولین بار نیست که رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران ، محور مقاومت و حزب الله از "زبان جنگ" استفاده می کند.
پیش از این نیز شاهد حمایت حمایت های مالی و تسلیحاتی این رژیم از تروریست ها در جنوب سوریه با همین هدف نیز بوده ایم، چنانچه به گزارش مجله فارن پالیسی، اسراییل از ۱۲ گروه شورشی مسلح در جنوب سوریه حمایت تسلیحاتی و مالی کرده تا این گروه‌ها مانع تسلط ایران در مناطق مرزی سوریه شوند . حتی بر این اساس رژیم صهیونیستی علاوه بر کمک مالی، حقوق ماهیانه به این گروه از تروریست ها می دهد. مقامات رژیم صهیونیستی مدعی هستند تا به این وسیله تلاش می کنند نفوذ نیروهای مقاومت در نزدیکی مرز اسرائیل و انجام عملیات علیه این رژیم شوند.

چرایی نگرانی اسرائیل
در نگاهی اولیه مسلم است که این اقدامات رژیم صهیونستی به دلیل نگرانی از نیروهای محور مقاومت، ایران و حزب الله و قدرت گرفتن این محور است چرا که امنیت راهبردی و داخلی این رژیم را تهدید می کند ، از این رو اسرائیل از هر وسیله ای استفاده می کند تا جلوی پیشرفت این محور را بگیرد.
اما اگر به این شوی تبلیغاتی صهیونیست‌ها تامل بیشتری شود ، ایران و حزب الله در سوریه در حال دفاع از دولت سوریه هستند و در صورتیکه این جنگ خاتمه یابد، رژیم صهیونیستی با سوریه ای مواجه می شود که در جنگ داخلی پیروز شده و از سوی دیگر با حزب الله و ایرانی مواجه است که از این نبرد پیروز بر کار آمده اند و در آن صورت رژیم صهیونیستی با مقاومتی دوچندان روبرو خواهد شد که روحیه ای بالاتر داشته و از تجربیات بیشتری برخوردار است. از این رو اسرائیل در گذشته به شکل پنهانی و اکنون به شکل علنی تلاش می کند تا با حمایت مالی و تسلیحاتی و حتی پزشکی از نیروهای تروریست در کشورهای مختلف منطقه خطر ایران و متحدان منطقه ای اش را به کاهش دهد. علاوه بر این اقدامات ، در این مسیر امریکا و عربستان نیز از این اقدامات اسرائیل حمایت کرده تا تمام حامیان ایران را در میانه تحت فشار قرار دهند . این کشورها بارها اعلام کرده اند که ممکن است ایران پایگاه های موشکی خود به غرب عراق و نزدیکی مرز اردن در کنار سرزمین های اشغالی منتقل کند که این موضوع موجب می شود تا اسرائیل بیش از پیش دچار خطر شود.
نگاه ایران
نگاهی به حضور ایران در عراق و سوریه نشان می دهد که حضور ایران در این کشورها به درخواست دولت و مردم این کشورها بوده و در زمره روابط ایران با این کشورها بوده و هیچ ارتباطی با آمریکا یا اسرائیل ندارد.
تجربه نشان می دهد که اگر ایران از این کشورها خارج شوند، آمریکا و رژیم صهیونیستی به حمایت خود از گروه‌های تروریستی در این کشورها ادامه خواهند داد.در عین حال ایران بارها اعلام کرده است که سیاست‌های استراتژیک خود در منطقه را تغییر نخواهد داد و نگاه سلطه جویانه و تجاوز کارانه امریکا و اسرائیل را در منطقه مخل امنیت و آسایش آن می داند. از سوی دیگر مردم کشورهای عراق، سوریه و لبنان بارها مخالف خود را با سیاست های آمریکا و رفتار خصمانه رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند و ایران نیز از این از این خواسته قانونی حمایت می کند.
در نهایت
دست آورده‌های سازمان های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی تا حد بسیاری از توان تسلیحاتی ایران با خبر هستند و می دانند که این رژیم نمی تواند تهدیدهای تازه خود علیه ایران عملی کند، چرا که عمل به این تهدیدات بهای نگینی برای این رژیم به دنبال خواهد داشت که همان حذف موجودیت این رژیم در منطقه است.
ایران بارها اعلام کرده است که نیازی به ایجاد پایگاه‌های نظامی برای خود کشورهای منطقه ندارد و همپیمانی موجود بین تهران و کشورهای یاد شده یک همپیمانی راهبردی است. اما نباید از نظر دور داشت که در کنار این حملات اخیر رژیم صیهونیستی که به پشتیبانی امریکا صورت می گیرد، گروه‌های وابسته به آمریکا و این رژیم در کشور های منطقه با راه اندازی موج تبلیغاتی همراهی با ایران را خطری می دانند که ممکن است حمله اسرائیل به این کشورها را به دنبال داشته باشد. از سوی دیگر اسرائیل تلاش می کند تا با این حملات هزینه حضور ایران در این کشورها را بالا ببرد . ایران بارها پاسخ این حملات را به شکل خویشتندارانه ای داده است اما ، این پاسخ ها با سکوت رسانه ای رسانه های همراه بوده و نشان می دهد که امریکا و اسرائیل سیاست های جنگ طلبانه و تفرقه افکنانه خود را چراغ خاموش دنبال کرده و در جستجوی خلق فرصتی جدید تجدید قوای تروریستهای منطقه ای هستند.
این سکوت رسانه ای همراه با چشم بر هم گذاشتن نهادهای بین المللی و حقوق بشری بر این رفتار بوده و تلاشی برای متهم کردن کشورمان به اتهامات واهی است . از این رو باید در نظر داشت که هرگونه کوتاهی در مقابله با صهیونیستها در هر مقطع زمانی، آثار زیانباری برای منطقه و کشورمان به دنبال دارد. البته پاسخ عملی و فوری ایران در این مقطع به رژیم صهیونیستی می‌تواند تنش به سود محور عبری-عربی به منظور تشدید فشارهای سیاسی و رسانه‌ای علیه برنامه موشکی و منطقه‌ای ایران به دنبال داشته باشد و کارشناسان بر این باورند که بهترین واکنش ایران در کوتاه مدت، عدم پاسخ عملی و حفظ ثبات کنونی روند سوریه از یک سو و از سوی دیگر اتخاذ تدابیری برای مقابله با رویه شدن حملات و فرصت هدف قرار گرفتن نیروهای ایران از سوی صهیونیست‌ها است .
البته نباید فراموش کرد نزدیکی انتخابات کنست رژیم صهیونیستی هم در این ماجراجویی های نتانیاهو بی تاثیر نیست. نتانیاهو سعی دارد با ماجراجویی کنترل شده نگاه ها و انتقادات مخالفانش از عدم کنترل امنیت در کرانه باختری و نوارغزه را به خارج از سرزمین های اشغالی منتقل کند. وی به این شکل به به مخاطبین داخلی و خارجی‌ القا می کند که در مقابل جبهه مقاومت دست برتر را دارد.

نویسنده: کتایون مافی

https://siasatrooz.ir/vdcizuazpt1azw2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی