دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۵
کد مطلب : 89265

ائتلاف‌هاي ضدتروريستي بي‌خاصيت

پيش از آن که هر کشوري براي مبارزه با تروريست‌هاي جنايتکار داعش اقدام کند، جمهوري اسلامي ايران براي مقابله با گروه‌هاي...

پيش از آن که هر کشوري براي مبارزه با تروريست‌هاي جنايتکار داعش اقدام کند، جمهوري اسلامي ايران براي مقابله با گروه‌هاي تکفيري تروريستي در سوريه به ياري دولت قانوني و مردم اين کشور شتافت و با اقداماتي که انجام داد، توانست، از گسترش آن در منطقه جلوگيري کند.
در همان زمان که مردم و دولت سوريه با چنين گروه‌هاي تروريستي مبارزه مي‌کردند، آمريکا و ديگر کشورهاي غربي پشتيبانان اصلي تروريست‌هايي بودند، که جنايات فجيعي را عليه مردم سوريه مرتکب شده و مي‌شوند.
آشوبي که اکنون در منطقه و کشورهاي اسلامي به پا شده است، نتيجه دخالت‌هايي است که آمريکا براي به کرسي نشاندن خواسته‌هاي خود ايجاد کرده است.
سوريه، کشوري که در منطقه در خط مقدم مقاومت اسلامي قرار دارد، تن به خواسته‌هاي آمريکا نداد و زيرسلطه کاخ سفيد نرفت. آمريکا همواره براي به کرسي نشاندن خواسته‌هاي خود، از راه‌هاي گوناگون استفاده مي‌کند. پس از اين که فشارهاي سياسي به بشار اسد کارساز نيفتاد، گزينه نظامي آن هم از سوي گروه‌هاي تکفيري - تروريستي در دستور کار آمريکا قرار گرفت، تا کشور سرکشي که به خواسته‌هاي کاخ سفيد «بله قربان» نگفته است، با گزينه آشوب و فتنه در اين کشور سرنگون شود. اما اين اقدامات با مقاومت مردمي و ارتش اين کشور و البته حمايت‌ها و هدايت‌هاي جمهوري اسلامي ايران خنثي شد و سوريه بحران را پشت سر گذاشته و نيروهاي داعش را سرکوب کرده است و مي‌رود تا ريشه چنين گروه‌هاي تروريستي در سوريه بخشكد.
شکست‌هاي پي‌درپي آمريکا و متحدان منطقه‌اي او در سرنگوني دولت قانوني بشار اسد، باعث شد تا يکي ديگر از کشورهايي که، مي‌خواهد استقلال داشته باشد و زير يوغ آمريکا نرود، درگير گروه‌هاي تروريستي شود. عراق، کشوري که با دخالت نظامي آمريکا صدام را سرنگون کرد، توقع داشت که تمام قد در خدمت واشنگتن باشد و سياست‌هاي آن را اجرا کند، اما روند سياسي و اجتماعي اين کشور به گونه‌اي رقم خورد که، عراق از دست آمريکا خارج شد. فشارهاي سياسي به دولت نوري المالکي هم کارساز نشد.
کشور پرالتهاب عراق با اقدامات تجزيه‌طلبانه آمريکا و انگليس، نيازمند آرامش سياسي در ارکان حاکميتي بود. نوري مالکي کنار کشيد تا بهانه‌اي دست آمريکا براي دخالت‌هاي بيشتر نباشد. گروه‌هاي تروريستي داعش هنگامي وارد عراق شدند که به خاطر فشارها و اعمال نظر آمريکايي‌ها بر ماندن نيروهاي بعثي در بدنه ارتش عراق، خيانت آنها و همراهي با داعش، فضاي حمله نظامي و تصرف شهرهاي اين کشور مهيا شد.
اکنون که مناطق بسياري از عراق درگير مبارزه با داعش است، باز هم جمهوري اسلامي ايران با حمايت‌ها و هدايت‌هاي خود توانست دولت و مردم عراق را در مقابل گروه‌‌هاي تکفيري مقاوم سازد و از نفوذ هر چه بيشتر تروريست‌ها در منطقه جلوگيري کند. پيشقدم بودن ايران در هر دو کشور براي مقابله با داعش و تروريست‌ها، سندي است که نمي‌توان آن را کتمان کرد و اکنون آمريکا خود را سردمدار رهبري جهان براي مقابله با گروهي مي‌داند که ساخته و پرداخته خود او است.
واشنگتن بسيار تلاش کرده است تا ايران را هم به جمع کشورهاي به اصطلاح ائتلاف مقابله با داعش وارد كند، اما جمهوري اسلامي ايران با آگاهي از نيت آمريکا از چنين اقدامي، تاکنون اين دعوت دسيسه‌آميز را نپذيرفته است.
آمريکايي‌ها با کشيدن موضوع داعش پاي ميز مذاکرات هسته‌اي قصد معامله دارند. آنها از اين که هر چه مي‌گويند و مي‌خواهند، ايران مخالفت مي‌کند به ستوه آمده‌اند و اين اتفاق به پرستيژ آمريکا در جهان لطمه وارد کرده است.
آمريکايي‌ها عادت کرده‌اند که به همه دنيا زور بگويند و خواسته‌هاي خود را به هر کشوري با هر وسيله‌اي تحميل کنند. ايران اسلامي مقابل اين زورگويي‌ و زياده‌خواهي ايستاده و به آمريکا «نه» گفته است. اين «نه» گفتن ايران به آمريکا براي کاخ سفيد بسيار سنگين و غيرقابل تحمل است.
اکنون هم درباره مقابله با داعش سرگيجه سياسي مقامات آمريکايي‌ را فرا گرفته است به ويژه هنگامي که رهبر معظم انقلاب در زمان مرخص شدن از بيمارستان دست آمريکايي‌ها را رو کرد و افشا کرد که چگونه از ايران براي همراهي با آمريکا در مقابله با داعش دعوت کرده‌اند.
اين اتفاق اگر بيفتد، آمريکا خود را پيروز اين نبرد سياسي خواهد دانست و خواهد گفت که فشارهاي کاخ سفيد باعث شد تا ايران وارد اتحادي شود که آمريکا بنيان آن را نهاده است. در حالي که ايران اکنون در خط مقدم مقابله با گروه‌هاي تروريستي قرار دارد.
اگر آمريکا و کشورهاي وابسته به آن در منطقه هدفشان مبارزه با گروه‌هاي تکفيري است، تنها اقدامي که مي‌تواند اين گروه‌ها را از بين ببرد، برچيدن حمايت‌هاي مالي و تسليحاتي است که از سوي کشورهاي مرتجع و آمريکا به داعش و ديگر گروه‌هاي تروريستي مي‌شود. اگر چنين اتفاقي بيفتد، شک نکنيد و يقين داشته باشيد که اين گروهک‌ها در مدت زمان کوتاهي تارو مار خواهند شد و بساط آنها برچيده مي‌شود و ديگر نيازي به راه‌اندازي کنفرانس‌ها و ساختن ائتلاف‌هاي الکي و بي‌خاصيت نخواهد بود.

مولف : محمد صفري
https://siasatrooz.ir/vdcji8eo.uqehmzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

رضا
نظر تان عین حق است .متشکر