پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۳
کد مطلب : 91956
روحانی در اجلاس سران کشورهای آسیایی - آفریقایی:

توافق نهایی باید تضمین‌کننده لغو همه تحریم‌های اقتصادی باشد

توافق نهایی باید تضمین‌کننده لغو همه تحریم‌های اقتصادی باشد

رئیس‌جمهور کشورمان با بیان اینکه کانال‌های مالی و حمایتی تروریسم باید قطع شود، گفت: مداخله نظامی راهکار مناسبی برای پاسخ به بحران‌ها نیست.
به گزارش فارس حسن روحاني ‌در اجلاس سران کشورهای آسیایی - آفریقایی که در جاکارتا گفت: تروریسم و افراطی‌گری در بخش‌های بسیاری از دو قاره آسیا و آفریقا گسترش یافته است. آنان بویژه در عراق و سوریه، با توسل به وحشیانه‌ترین روش‌ها، هر روز زنان، مردان و کودکان بی‌گناه را قربانی مطامع شوم و ضد بشری خود نموده و زیرساخت‌های این کشورها را نابود می‌کنند.
وي با اشاره به اينكه افراط‌گرایان در راستای تأمین اهداف نامشروع خود از حمایت‌های اطلاعاتی، تسلیحاتی و مالی برخی بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی برخوردارند افزود: این در حالی است که حامیان آنان، از این واقعیت غافل هستند که استمرار بی‌ثباتی در مناطق آشوب زده، گسترش ناامنی در جهان، و از جمله کشورهای آنان، را به دنبال خواهد داشت.
رئيس‌جمهور با بيان اينكه زمان آن فرا رسیده است که برای «اقدامی جهانی علیه خشونت و افراطی‌گری» طرحی عملیاتی ارائه شود؛ خاطر‌نشان كرد: مقابله با تروریسم باید جزء برنامه‌های این اجلاس و در راستای اصول و ارزش‌های باندونگ محسوب شود.
روحاني با ارائه طرحي براي ريشه‌كني تروريسم گفت: در همین راستا سیاست‌هاي اشغالگرانه و توسعه‌طلبانه رژیم متجاوز صهیونیستی نیز از طریق اعمال خشونت فیزیکی و ساختاری، منجر به نقض گسترده و نظام‌یافته حقوق مردم فلسطین گردیده و تهدیدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی به شمار می‌رود.
روحاني چندجانبه‌گرایی را نیز یکی دیگر از اصول کنفرانس باندونگ، و از دستاوردهای مهم بشری در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی زورمدارانه دانست و افزود : توسل به روش‌های زورمدارانه و از جمله اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه کشورهای مستقل، تجلی چنین گرایشی است. تحریمهای ظالمانه و غیر‌قانونی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌اي جمهوری اسلامی ایران بارزترین نمونه این گرایش خطرناک است.
رئيس‌جمهور با بيان اينكه گفت‌وگوهاي هسته‌اي در مسیر تعاملات سازنده‌ای قرار دارد که می‌تواند توافق نهایی را در بر داشته باشد تاكيد كرد : این توافق نهایی بایستی تضمین‌کننده حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و نیز متضمن لغو تمامی تحریم‌های اقتصادی باشد
وي با اشاره به اينكه جمهوری اسلامی ایران با پیگیری و مداومت در حل معضل پیش آمده هسته‌اي بعنوان گام نخست، عزم راسخ دارد که تمامی تلاش و ظرفیت منطقه‌اي و بین‌المللی خود را بیش از گذشته در مرحله بعد، جهت ایجاد امنیت منطقه و گسترش صلح جهانی بکار گیرد گفت: ما در این مرحله خواهیم کوشید تا با همکاری جمعی منطقه‌اي و توسعه ارتباطات و تعاملات میان همسایگان، و با تمسک به اصول همکاری‌هاي اسلامی و اهداف اجلاس باندونگ، آرامش، امنیت و ثبات را برای توسعه اقتصادی و کاهش فقر و عقب افتادگی فراهم آوریم.
روحاني با اشاره به اينكه در این چارچوب، جمهوری اسلامی ایران آماده مشارکت و همکاری با همسایگان و از جمله همسایگان عرب خود است افزود : در این راستا ما بر صلح منطقه‌اي به منظور توقف کشتار و خونریزی در یمن و سایر کشورهای منطقه تاکید مي‌کنیم؛ چرا که در نظم جدید بین‌المللی، همکاری و مشارکت امری انسانی است.

https://siasatrooz.ir/vdcjmheh.uqevizsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی