سه شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۳
کد مطلب : 124860
وقتی اروپا و آمریکا بحران خود را پشت سویه جدید پنهان می‌کنند

کرونا، ویروس جدید چین ستیزی غرب

کشورهای اروپایی و آمریکا که از یک سو با بحران اقتصادی مواجه هستند و از سوی دیگر به دلیل اعتصاب بخش‌های پرسزشکی و پرستاری با بحران بهداشتی مواجه شده‌اند و هر روز بر آمار کرونایی‌هایشان افزوده می‌شود سویه جدید کرونا ابزاری ساخته‌اند برای پنهان سازی وضعیت بحرانی خویش و ابعاد جدید چین ستیزی.
اروپایی‌ها در کنار آمریکا همچون دوران شیوع گسترده کرونا از آمارهای بالای کرونایی هستند که صرفا با حذف ارائه آمارها این امر را پنهان می‌کردند اکنون با اعلام سویه جدید کرونا در چین، غربی‌ها آن را فرصتی می‌دانند تا در کنار ابعاد جدید چین ستیزی از آن به عنوان ابزار پنهان سازی بحران‌های داخلی خود بهره گیرند.
اتحادیه اروپا اعلام کرد که بدلیل نگرانی از افزایش آمار مبتلایان به کرونا در چین روز چهارشنبه جلسه‌ای با هدف اتخاذ یک موضع هماهنگ در مورد ورود مسافر از این کشور آسیایی برگزار می‌کند. وزیر بهداشت بلژیک خبر داد که فاضلاب هواپیماهای ورودی از چین را برای یافتن سرنخی احتمال از سویه‌های جدید کرونا بررسی می‌شود.
فرانک واندنبروک به تلویزیون VRT گفت: باید با هماهنگی ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا کارهای بیشتری انجام شود. اگر کشورهای اروپایی با هم بگویند که برای ورود به اروپا ابتدا باید آزمایش بدهید، این پیام خوبی به چین می‌دهد.سوئد که ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد اعلام کرد که چهارشنبه برای اتخاذ تدابیر لازم در مورد ورود مسافر از چین تشکیل جلسه می‌دهد.ایتالیا، فرانسه و اسپانیا پیش از این ارائه نتیجه آزمایش عدم ابتلا به کرونا را برای مسافران ورودی از چین الزامی کرده بودند.آمریکا و برخی کشورهای دیگر خصوصا در آسیا نیز اقدامات مشابهی در مورد این مسافران در نظر گرفته‌اند. دولت انگلیس ورود مسافران چنینی به این کشور را مشروط به ارائه گواهی آزمایش منفی کرونا کرد. وزارت بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد که این اقدام «احتیاطی و موقت» از روز پنجم ژانویه ۲۰۲۳ به اجرا گذاشته خواهد شد. به این ترتیب مسافرانی که از چین وارد انگلیس می‌شوند باید گواهی آزمایش منفی کرونا که تا حداکثر دو روز پیش صورت گرفته است ارائه کنند.
رسانه های دولتی چین الزام به آزمایش کووید - ۱۹ در چند کشور جهان برای شهروندان چین را در واکنش به موج فزاینده همه گیری، تبعیض آمیز دانسته اند که آشکارترین واکنش به محدودیت هایی است که از سرعت بازگشایی مرزهای چین می کاهد. روزنامه دولتی گلوبال تایمز چین با توصیف کردن این محدودیت ها با عنوان بی اساس و تبعیض آمیز، هدف اصلی این اقدامات را خرابکاری در تلاش های سه ساله چین برای مهار کووید - ۱۹ و حمله به نظام این کشور دانست.
در پی تغییر ناگهانی سیاست دولت چین از هفتم دسامبر به سوی پذیرش همزیستی با ویروس کرونا پس از نزدیک به سه سال اعمال محدودیت های شدید قرنطینه و آزمایش های مداوم، موج تازه همه گیری سراسر این کشور شرق آسیا را در برگرفته است. این اقدامات علیه چین در حالی صورت می‌گیرد که چندی پیش رئیس جمهور فرانسه از دولت خواست برای محافظت از شهروندان این کشور در برابر موج جدید شیوع کرونا در چین، به تدابیر حفاظتی مناسب با معیارهای سازگار دست بزند.امانوئل مکرون اضافه کرد: وزارت بهداشت و پیشگیری از نزدیک تغییر وضعیت در چین را دنبال می‌کند و آماده است تا تمام اقدام‌های مفیدی را که می‌تواند اجرا شود، مطالعه و بررسی کند.
بحران کرونا در حالی اروپا را فرا می‌گیرد که پزشکان فرانسوی اعتصاب خود را یک هفته دیگر تمدید کردند و افزایش دستمزدها و شرایط کاری بهتر را خواستار شدند. پزشکان فرانسه به دنبال افزایش حقوق و بهبود شرایط کاری، به ویژه توانایی استخدام منشی و جذب متخصصان بهداشت در محله‌هایی هستند که در آن کمبود پزشک وجود دارد.به گفته گروهی از پزشکان فرانسه موسوم به «پزشکان برای فردا» یک راهپیمایی اعتراضی به سوی ساختمان وزارت بهداشت در مرکز شهر «پاریس» پایتخت فرانسه برای پنجشنبه برنامه ریزی شده است.«فرانسوا براون» وزیر بهداشت فرانسه از این مسئله انتقاد کرده و گفته است که این اعتصاب در حالی که کشور با تهدید سه ‌گانه ناشی از آنفولوانزای فصلی، کرونا و عفونت تنفسی مواجه است، مناسب نیست.
در همین حال کارشناسان پزشکی در انگلیس زنگ بیدارباش درباره شیوع سویه جدید کرونا که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را دور بزند، به صدا درآورده‌اند.«تیم اسپکتور» استاد اپیدمیولوژی در کینگز کالج لندن به شبکه خبری اسکای گفت که افزایش پرسرعت موارد ابتلا به سویه جدید کرونا در ایالات متحده آمریکا خطر جدی برای شیوع این ویروس در سایر کشورها بشمار می‌رود.بر اساس داده های مرکز آمریکایی کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ظرف ۴ روز گذشته ۴۰ درصد از موارد ابتلا در این کشور به ویروس XBB.۱.۵ مبتلا شده‌اند. این درحالیست که شمار مبتلایان به سویه جدید در شمال شرق آمریکا به ۷۵ درصد می‌رسد.در این میان نهادهای پزشکی انگلیس درباره تاثیر مراقبت‌های درمانی ناکافی و افزایش مرگ‌و میر بیماران هشدار دادند و از دولت خواستند تا برای حل بحران اعتصاب کارکنان بخش بهداشتی این کشور در زمستان چاره‌اندیشی کند.سرویس خدمات ملی بهداشت انگلیس (NHS) از یک دهه پیش از آغاز کرونا با کمبود بودجه مواجه بود و آغاز همه‌گیری کرونا تاثیر شدیدتری بر آن گذاشت.
در جریان اعتصاب هفته گذشته کارکنان بخش بهداشت و درمان انگلیس، از هر پنج بیماری که با آمبولانس به مراکز درمانی منتقل شدند یک بیمار با مدت زمان انتظار بیش از یک ساعت در این مراکز پذیرش شدند. این در حالی است که ده‌ها هزار نفر دیگر نیز پیش دریافت درمان، بیش از ۱۲ ساعت منتظر ماندند.کالج سلطنتی درمان‌های اورژانسی انگلیس یکشنبه اعلام کرد که هر هفته ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر عمدتا به دلیل زمان بالای انتظار در بخش‌های اورژانسی جان خود را از دست می‌دهند.«ایان هیگینسون» معاون این کالج دوشنبه در واکنش به افرادی که این واقعیت را رد می‌کنند، گفت: اگر در خط مقدم باشید، می‌دانید که این یک مشکل قدیمی است؛ چیزی که هر سال زمستان رخ می‌دهد.
https://siasatrooz.ir/vdciq5azut1arv2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی