جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۷
کد مطلب : 128851

هزینه امداد به سیل‌زدگان را صرف جلوگیری از سیل کنید

هزینه امداد به سیل‌زدگان را صرف جلوگیری از سیل کنید
آیا صرف هزینه یکبار کمک‌رسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان برای جلوگیری از بروز سیل کافی نیست؟ هزینه خسارت سیل زیاد است و در پی آن هزینه کمک‌رسانی و سپس بازسازی هم به دولت تحمیل می‌شود و هم به مردم.
بارندگی‌های چند روز اخیر به ویژه در اسفند ماه که قابل توجه است، علاوه بر این که رحمت الهی است و مناطق خشک کشور را سیراب می‌کند، مشکلاتی هم دارد.
جاری شدن سیل در برخی مناطق کشور همچون استان سیستان و بلوچستان، باعث جاری شدن سیل و خرابی‌های زیادی شده است. مردم در اینگونه حوادث بیشترین خسارت را می‌بینند، چنین مناطقی در سال چند بار شاهد وقوع سیل می‌شود اما برای جلوگیری از بروز آن تاکنون کار ویژه‌ای انجام نشده است.
در همین زمینه رییس جمعیت هلال احمر از آماده‌ باش کامل جمعیت هلال احمر در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر گفت: به دنبال شرایط جوی که ما در بسیاری از استان‌های کشور داریم جمعیت هلال احمر به طور کامل به صورت آماده‌باش است، خصوصاً در استان سیستان و بلوچستان.
وی افزود: طی تماس تلفنی که با معین‌الدین سعیدی نماینده مردم چابهار گرفته شد، در خصوص امداد رسانی به مناطق مکران و شهرستان دشتیاری که همکاران در آنجا حضور دارند صحبت شد. کولیوند گفت: بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات نیز به منطقه اعزام خواهد شد. ما به همه اعضای جمعیت هلال احمر و امدادگران و داوطلبانمان فراخوان دادیم تا به یاری برسند. چرا که برخی از روستاها در محاصره آب هستند و نیاز به امداد رسانی دارند. وی افزود: به پیشنهاد نماینده مردم چابهار، چند خدمت رسانی دیگر نیز درخواست شد و گفته شد تا عزیزان آنها را نیز به قید فوریت انجام بدهند تا پایداری شرایط حتماً رئیس سازمان امداد و نجات ما در منطقه دشتیاری، منطقه مکران و چابهار حضور خواهند داشت.
معین‌الدین سعیدی نماینده مردم چابهار نیز در ادامه گفت: ضمن عرض تشکر از جمعیت هلال احمر که همواره در خدمت رسانی به مردم پیشی می‌گیرد، متأسفانه شرایط جوی استان سیستان بلوچستان لحظه به لحظه در منطقه وخیم‌تر می‌شود، عمده معابر به شدت دچار آب گرفتی و مسدود است، دسترسی‌ها قطع شده است، خصوصاً در بخش تلنگ، پیرسهراب، بخش باهوکلات، بخش مرکزی دشتیاری و شهرستان‌های کنارک، زرآباد، نیکشهر و نقاط دیگر قصرقند.
وی افزود: امیدواریم ستاد بحران مدیریت کشور نیز به یاری مردم در این استان برسد، چرا که شرایط بسیار ناپایداری است، اما خوشبختانه حضور جمعیت هلال احمر باعث تسلی خاطر مردم است. سعیدی بیان کرد: بنا به برخی از آمارها متأسفانه میزان حجم آب از طوفان گونو نیز بیشتر است و اگر ورود جدی و فوری نشود مسلماً آسیب‌های جبران ناپذیری خواهد داشت.
نماینده مردم چابهار ادامه داد: مخصوصاً در حوزه بالگرد به شدت دچار چالش هستیم و انتظار داریم عزیزان در ارتش و سپاه نیز همراه جمعیت هلال احمر نسبت به امدادرسانی به مردم اقدام کنند.
رییس سازمان امداد و نجات گزارش از کمک رسانی به سیستان و بلوچستان ارائه داد و از امدادرسانی به ١١٠٠ خانوار به دلیل سیل در سیستان و بلوچستان خبر داد.
بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات درباره آخرین وضعیت سیل و امدادرسانی در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: از هشتم اسفند بارندگی‌ها در جنوب شرق کشور آغاز و افزایش چشمگیر یافت و ۴ منطقه اصلی در چابهار دچار آبگرفتگی و ۱۱ شهرستان سیستان متأثر از بارش‌های شدید بود ولی مشکل جدی رخ نداد.
وی افزود: در این مدت تاکنون به ١١٠٠ خانوار امدادرسانی و از این تعداد به ٢٧٠ خانوار اسکان اضطراری داده شد.
رئیس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: چادرهای امدادی و وسایل مورد نیاز توسط امدادگران میان حادثه دیدگان توزیع شده و امدادرسانی همچنان ادامه دارد.
https://siasatrooz.ir/vdccp4qss2bqi48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی