سه شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۷
کد مطلب : 123827
مردم اروپا گرفتار بحران سوخت

سران غرب در فکر لباس زمستانی سربازان اوکراینی

سران غرب در فکر لباس زمستانی سربازان اوکراینی
این روزها بحران سوخت و غذا مردم اروپا را تحت فشار قرار داده است در حالی که سران اروپا همچنان به جنگ افروزی ادامه داده و به دنبال لباس برای زمستان سربازان اوکراینی هستند.
پس از درخواست کی‌یف از ناتو برای تأمین تجهیزات زمستانی، مقامات نظامی چند کشور عضو این ائتلاف اعلام کرده‌اند که باید عمده ذخایر کشورهایشان برای ارتش‌های ملی آنها محفوظ بماند.بر اساس گزارش نشریه اشپیگل آلمان، «الکسی رزنیکوف»، وزیر دفاع اوکراین اواخر ماه ژوئیه نامه‌ای به «ینس استولتنبرگ»، دبیر کل ناتو نوشته و در آن از این ائتلاف نظامی خواسته به کی‌یف چادرهای ضدسرمای مخصوص کمپ‌های نظامی به همراه البسه مخصوص آب و هوای سرد برای تعداد ۲۰۰ هزار سرباز ارائه کند. او تأکید کرده که این یونیفرم‌ها و این تجهیزات باید در سریع ترین زمان ممکن تحویل داده شوند.چند کشور عضو ناتو از زمان طرح این درخواست از سوی کی‌یف مشغول جستجو در انبارهایشان برای تأمین این اقلام لازم بوده‌اند. این ائتلاف به نشریه اشپیگل تأیید داده است که در ارتباط با این مسأله با کشورهای عضو تماس برقرار کرده است.بر اساس گزارش‌هایی که مورد استناد اشپیگل قرار گرفتند، تاکنون آمریکا و کانادا و همینطور سوئد و فنلاند که هنوز به این ائتلاف نظامی نپیوسته‌اند، قول داده‌اند بخشی از اقلام را که تا ۵۰ درصد مطالبات اوکراین را پوشش می‌دهد، بدهند.بر اساس گزارش‌ها، ناتو پیشنهاد کرده است تا یونیفورم‌ها و تجهیزاتی را که کشورهای عضو در این ائتلاف به کی‌یف تحویل داده‌اند را با به کارگیری یک صندوق متعلق به ناتو به ارزش ۴۰ میلیون دلار جایگزین کند.
این در حالی است که ایتالیایی‌ها که در روزهای گذشته در شهر ناپل با آتش زدن قبوض انرژی خود، به افزایش هزینه‌ها اعتراض کرده بودند، بار دیگر با تجمع در میادین مختلف شهر پروجا (Perugia) در اقدامی مشابه دست به اعتراض زدند. به گفته تظاهرکنندگان، آن‌ها به انفعال دولت در مواجه با افزایش سرسام‌آور هزینه انرژی معترض هستند.تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که تظاهرکنندگان با نمایش تغییرات در قیمت‌ قبض‌های گاز و برق، به نشانه اعتراض آن‌ها را به آتش می‌کشند. در این میان مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اذعان به کاهش شدید میزان ذخایر تسلیحاتی کشورهای عضو در پی کمک نظامی به کی‌یف، از اروپایی‌ها خواست تا زرادخانه‌هایشان را دوباره پر کنند.کاهش میزان ذخایر تسلیحات و تجهیزات نظامی کشورهای اروپایی در پی ارسال بی‌رویه به اوکراین برای جنگ با روسیه، با گلایه مقام ارشد این اتحادیه همراه شد.«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد سه‌شنبه از خالی‌شدن بخش بزرگی از زرادخانه تسلیحاتی کشورهای اروپایی به دلیل ارائه آنها به رژیم کی‌یف خبر داد.نخست وزیر اوکراین گفت که کشورش آماده است تا ۳۰ میلیارد مترمکعب از تاسیسات ذخیره سازی گازی خود را در اختیار کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار دهد.
وزارت خارجه روسیه به اتحادیه اروپا درباره عواقب ادامه کمک‌های نظامی کشورهای عضو این اتحادیه به اوکراین هشدار داد.منابع رسانه‌ای از مسکو خبر دادند، وزارت خارجه روسیه که پیش از این بارها از همراهی کشورهای عضو اتحادیه اروپا با مواضع ضد روسی آمریکا در قبال بحران اوکراین انتقاد کرده بود، روز سه شنبه (امروز) بار دیگر در این باره اظهارنظر کرد.به ادعای «نیویورک تایمز»، اطلاعات آمریکا ارزیابی کرده که مسکو در حال خرید میلیون‌ها گلوله توپخانه و راکت از کره شمالی است. بعد از ادعای آمریکا درباره استفاده ارتش روسیه از پهپادهای ساخت ایران در جنگ اوکراین، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی مدعی شده اطلاعات آمریکا ارزیابی کرده که مسکو در حال خرید میلیون‌ها گلوله توپ و راکت از کره شمالی است.
در این میان رئیس‌جمهور روسیه سند ۳۱ صفحه‌ای سیاست خارجی جدید این کشور را تصویب کرد که مفهوم بنیادی و اصلی آن محافظت از «جهان روسی» و ترویج فرهنگ‌ها و سنت‌های روسی است. این «سیاست بشردوستانه» ۳۱ صفحه‌ای که شش ماه پس از عملیات نظامی روسیه در اوکراین منتشر می‌شود تأکید دارد که دولت و سیاست خارحی روسیه باید از سنت‌ها و ایده‌آل‌های جهان روسی نگهدای و محافظت کند و ترویج دهد.در بخش دیگری از این سند آمده که « فدراسیون روسیه از هموطنان خود که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، در تحقق حقوق‌شان به آنها کمک می‌کند تا منافع و هویت فرهنگی روسی آنها تأمین و حفظ شود».
بنا بر سیاست خارجی جدید، بهبود روابط مسکو با هموطنان خود در خارج از کشور این امکان را برای روسیه فراهم می‌کند که «تصویر خود در عرصه بین‌المللی را به عنوان کشوری که به دنبال تحقق جهان چندقطبی است، تقویت کند».رویترز می‌نویسد سالهاست که پوتین در حال برجسته‌سازی چیزی است که آن را «سرنوشت غم‌انگیز ۲۵ میلیون قوم روس» در نظر می‌گیرد؛ کسانی که هنگام فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱، در خارج از روسیه و در کشورهای تازه استقلال‌یافته قرار گرفتند. رویدادی که پوتین آن را یک «فاجعه ژئوپلیتیکی» نامیده است.
از سوی دیگر وزیر اقتصاد آلمان اعلام کرد که برای مقابله با کمبود احتمالی انرژی در زمستان، دو نیروگاه هسته‌ای از سه نیروگاهی که قرار بود تا پایان سال خاموش شوند، همچنان در حالت آماده‌باش برای ذخیره انرژی قرار می‌گیرند.در این شرایط درخواست‌های زیادی از طرف مقامات برای تداوم فعالیت‌های نیروگاه‌های هسته‌ای در آلمان شکل گرفته است. از سوی دیگر وزیر خارجه فرانسه با بیان اینکه ترکیه از تحریم‌های اروپا و آمریکا علیه روسیه تبعیت نمی‌کند، گفت که برای رایزنی در این‌باره به آنکارا رفته است. کولونا در مصاحبه‌ای رادیویی اظهار داشت که در سفر به ترکیه، بر اهمیت نقض نشدن تحریم‌های غربی علیه روسیه توسط شرکت‌های ترکیه‌ای تاکید می‌کند.
خبر دیگر آنکه رئیس‌جمهور آمریکا به رغم حمایت‌های برخی چهره‌های ارشد کنگره این کشور برای تروریستی خواندن روسیه، مخالفت خود را با این اقدام اعلام کرد. چند ماه بعد از حمایت نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و برخی چهره‌های ارشد کنگره برای به رسمیت شناختن روسیه به عنوان «دولت حامی تروریسم»، جو بایدن می‌گوید که نباید چنین کاری انجام شود.منابع رسانه‌ای غربی از واشنگتن دی سی پایتخت آمریکا خبر دادند، جو بایدن رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا در جریان یک نشست با سوال خبرنگاری با موضوع تلاش‌ها به منظور تروریستی خواندن روسیه مواجه شد. در این میان لاوروف وزیر خارجه روسیه با انتقاد از صحبت‌های مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ارائه تسلیحات بیشتر به اوکراین، از نخست‌وزیر جدید انگلیس هم خواست ابتدا مشکلات لندن را با همسایگانش حل کند. عضو کمیته انرژی و اقلیم پارلمان آلمان پیش‌بینی کرد نرخ تورم در این کشور منجر به افزایش احساسات اعتراضی شود.
https://siasatrooz.ir/vdcauen6049nua1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی